Du er her

Væravhengig entusiasme

De kommende årenes trafikkvekst i de norske storbyene skal tas gjennom satsing på kollektivtrafikk, sykkel og apostlenes hester, heter det sånn omtrent i Teksten

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Sykkelparkering
Sykkelparkering Foto

Da skulle man vel kunne anta at det legges opp til et system hvor været spiller en underordnet rolle – for det er vel omtrent like mange som skal forflytte seg enten det snør eller regner eller om solen sender sine varmende stråler ned på de syklende og gående.

Da skulle man kanskje også kunne forvente at man ved arnestedet for noen av disse fremtidstankene om transport, Forskningsparken og miljø- og samfunnsforskningssenteret CIENS, hvor blant andre Transportøkonomisk institutt (TØI) og NILU holder hus, ville finne en stor, entusiastisk og væruavhengig syklistforsamling.

Men bildene som ledsager denne teksten tyder på at også sykkel-entusiaster tar en titt opp på himmelen før de setter seg på sykkelsetet med kurs for jobben.

Vi lurer på hvordan tilstanden var på de kollektive transportmidlene disse dagene – og hvordan det blir når vinteren fester sitt grep om ikke lenge.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS