Du er her

  • Hjem
  • /
    Samferdsels nye ansikt

Samferdsels nye ansikt

NYHET: Fra og med i dag skilter vårt nettsted med et forsiktig fornyet ansikt – ikke mer fornyet enn at det absolutt bør være gjenkjennelig.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Fornyelsen skal gjøre det tydeligere enn før hva slags samferdselsrelatert stoff vi først og fremst ønsker å dele med leserne – nemlig forskningsresultater, meninger og reportasjer.

Men noen glimt fra nyhetsbildet i Norge og verden for øvrig skal vi fortsatt by på. Inntil nå er slike nyhetsglimt blitt stemplet som LITT AV HVERT, fra nå av merker vi dem som NYHETER.

Vi tror at vår ansiktsfornyelse, som også innebærer at vi tar i bruk emneknagger (tags), vil gjøre det enklere enn før for leserne å finne frem – navigere, som det også heter – på vårt nettsted.

Vår erfaring er at en vesentlig del av det som daglig blir lest på Samferdsel er for arkivstoff å regne – mange lesere er ute etter stoff som er publisert for uker, måneder eller opptil flere år siden.

Vi håper naturligvis at den forsiktige ansiktsløftningen vil bli verdsatt …

Red.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS