Du er her

  • Hjem
  • /
    Nå er Samferdsel tilbake på nettet i ny drakt

Unnskyld fraværet:

Nå er Samferdsel tilbake på nettet i ny drakt

Velkommen tilbake til Samferdsel på nett, i ny fasong og med alle de siste utgavene representert. De gamle sidene er ikke blitt vedlikeholdt siden november. Vi beklager eventuelle problemer det har medført for våre lesere. Vi håper imidlertid at de nye sidene, med de mulighetene de byr på for meningsutveksling og debatt, vil falle i smak.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Nettstedet SAMFERDSEL er medlem av Fagpressen, utgis av Transportøkonomisk institutt og er et fagtnettsted om forskning som dekker hele samferdselssektoren, det vil si transport, planlegging, veg, jernbane, sjøtransport og luftfart.

RedaktøransvarNettstedet arbeider i henhold til Redaktørplakatens retningslinjer og legger vekt på å belyse problemstillinger som har prinsipiell interesse og skape en fruktbar debatt om økonomiske, tekniske, politiske og organisatoriske spørsmål som angår fagområdet.

Fagfolk innen ulike forsknings- og utredningsmiljøer samt andre som er opptatt av samferdselsspørsmål, er velkommen til å levere fagartikler eller debattinnlegg til nettstedet.
 

Tilbud om arkivtilgang (papirutgavene)

Samferdsels trykte utgaver for perioden 2003-2015 er tilgjengelig som e-tidsskrift via BuyAndRead. Det er også mulig å laste ned enkeltartikler eller blader som PDF. 

For annonsebestilling, tidsfrister, priser etc - ta kontakt med redaksjonen se Fagpressekatalogen eller ring 22 57 38 00. E-post: samferdsel@toi.no
 

Ansvarlig redaktør: Flemming Dahl. Mobiltelefon: 986 255 96. Epost: fda@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS