Du er her

Samferdsel:

Takk for det gamle, velkommen til det nye

DAHLS NOTATER: Dagen er kommet da Samferdsel lukker spaltene for stoff fra andre enn ansatte i Transportøkonomisk institutt (TØI), som utgir publikasjonen.

Av FLEMMING DAHL
Redaktør, Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Vi er, i tråd med hva vi nylig meldte, ikke lenger åpne for å ta imot fagartikler, meningsytringer og reportasjer fra folk utenfor TØI. 

Økonomi, dette at det koster penger å utgi et vidåpent Samferdsel, er et stikkord i TØI-ledelsens forklaring på at Samferdsel snevres inn til å skulle rendyrke TØI-skrevet stoff.

Men Samferdsel skal i sin nye fasong leve videre for all verdens lesere: 

De skal kunne klikke seg inn på TØI-stoff som til enhver tid publiseres, dessuten på stoff – skrevet av TØI-folk og andre – som er publisert opptil flere år tilbake i tid.

Og, se det som et slags unntak fra den nye hovedregelen:

Det skal fortsatt være anledning for folk fra utsiden av TØI til å skrive kommentarer – ros, ris, spørsmål og hva ellers det måtte være – under både nye og tidligere publiserte Samferdsel-artikler.

Merk også at Samferdsel fortsatt med jevne mellomrom vil sende ut nyhetsbrev: 

De som står på listen over nyhetsbrevmottagere skal fortsatt motta slike brev med mindre de melder seg ut av listen, og folk som ikke står på listen, skal kunne melde seg på den.

Utseendet på Samferdsel-siden skal i sommerens løp bli noe forandret for å markere publikasjonens nye funksjon.

Allerede i dag gjøres noen små, men vesentlige forandringer:

Opplysningen om at Samferdsel redigeres etter Redaktørplakaten samt den om at Samferdsel er medlem i Fagpressen holder ikke lenger vann og blir fjernet, og hittil sittende redaktørs navn nederst på siden byttes ut med navnet på den nye redaktøren, Harald Aas.

Aas er tidligere avisjournalist, tidligere Samferdsel-redaktør og nå fra flere år tilbake kommunikasjonssjef i TØI.

Mange i og utenfor TØI har i årenes løp bidradd til at Samferdsel har vært … ja, et Samferdsel med spalter åpne for nær sagt alle. Takk til dere alle! Og til alle som nå i den nye tid vil klikke seg inn på Samferdsel, velkommen til det nye!

Punktumet som skal avslutte denne setningen vil markere at overgangen fra gammelt til nytt er et faktum.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS