Du er her

  • Hjem
  • /
    Forskningspris til erfaren TØI-mann

Transport & Logistikk:

Forskningspris til erfaren TØI-mann

Olav Eidhammer, en forsker med rundt fire tiårs arbeid bak seg ved Transportøkonomisk institutt (TØI) og fortsatt i farten, ble mandag 19. oktober utropt som vinner av DB Schenker Forskningspris 2015.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Olav Eidhammer. Foto.Med sin årlige forskningspris ønsker Schenker å fremme kunnskap om logistikk og godstransport, og på den bakgrunn fremstår det som aldeles forståelig at Eidhammer før eller senere ville fremstå som vinner:

Han har arbeidet en hel masse med godstransport, i de senere år spesielt med internasjonal og norsk varedistribusjon i byer, eller kall det bylogistikk.

Eidhammer ble utropt som vinner under det store og to dager lange evenementet Transport & Logistikk 2015 på Gardermoen nord for Oslo. Prisen er på 50 000 kroner.

Samferdsels spalter er ett av stedene der Eidhammer i årenes løp har redegjort for mye av det han har kommet frem til i sin forskning.

Kolleger ved TØI var naturligvis blant de første som gratulerte prisvinneren. 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

  • Tweets

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS