Du er her

  • Hjem
  • /
    Hensynsfull vintertrafikk

Trygg Trafikks foreløpige tall

Hensynsfull vintertrafikk

12 mennesker har mistet livet på norske veier i løpet av årets to første måneder. Det er halvparten så mange som i fjor, kan Trygg Trafikk fortelle.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Trygg Trafikk-direktøren, Jan Johansen, er blant dem som gleder seg over de lave tallene - i fjor var det tilsvarende antallet drepte 23.

- Færre ulykker er gode nyheter, men fem omkomne forrige måned er fortsatt fem for mange. Vår nasjonale målsetting er ingen drepte og ingen hardt skadde i trafikken, sier NAF-direktøren i en pressemelding.

Det foreløpige tallet for omkomne i februar 2015 er fem. I samme måned i fjor var det foreløpige tallet 16. Dette ble redusert med to, slik at det endelig tallet for februar 2014 endte på 14.

I gjennomsnitt de foregående fem år er 12 personer omkommet i veitrafikkulykker i februar måned.

Tallene i februar 2015 fordeler seg på tre bilførere og to bilpassasjerer.  Tre av disse døde etter kollisjon med annet kjøretøy, mens to mistet livet i eneulykker (utforkjøring). Av de fem omkomne var tre menn og to kvinner.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

  • Tweets

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS