Du er her

  • Hjem
  • /
    En amerikansk takk til Norwegian-sjefen

En amerikansk takk til Norwegian-sjefen

LITT AV HVERT: Norwegian-sjef Bjørn Kjos slet lenge med å få amerikanske myndigheters OK for det som ble til en storsatsing på flyvninger til og fra USA, men nå får han en solid amerikansk takk for satsingen.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

I dag ble Kjos tildelt utmerkelsen «Ambassador’s Award» av USAs ambassadør til Norge, Kenneth J. Braithwaite.

«Jeg gratulerer Bjørn Kjos med at han får årets utmerkelse U.S. Ambassador’s Award for sin innsats for å styrke samarbeidet og de økonomiske båndene mellom USA og Norge», sa ambassadør Braithwaite.

Ambassadøren berømte Kjos og Norwegian for å ha bidradd til USAs velferd i form av økt turisme, nye arbeidsplasser og økt økonomisk vekst.

Kjos for sin del sa at «det er en stor ære å få ta imot denne prisen» og at «jeg er glad for at vårt arbeid i USA verdsettes og erkjennes.»

Som ikke-amerikansk flyselskap stikker Norwegian seg på mange måter frem i USA. Ett eksempel: Norwegian figurerer som en storkunde hos Boeing, den store amerikanske flyprodusenten.

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS