Du er her

  • Hjem
  • /
    Et ønske om flere kvinnelige piloter

Et ønske om flere kvinnelige piloter

LITT AV HVERT: Britiske transportmyndigheter benytter innspurten til Den internasjonale kvinnedagen, som tradisjonen tro skal markeres 8. mars, til å be luftfartsnæringen jobbe aktivt for å skaffe seg flere kvinnelige flypiloter.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Liz Sugg, statssekretær for transport, sier at kvinner utgjør 47 prosent av den britiske arbeidsstyrken, men at bare seks prosent av flypilotene er kvinner.

Transportmyndighetene minner om at flere initiativer allerede er tatt innen luftfartsnæringen for å tiltrekke seg kvinner til flypilotjobber og andre jobber.

Et av initiativene myndighetene fremhever, er tatt av flyselskapet easyJet, som skal være i ferd med å nå et mål om at 20 prosent av piloter som begynner i selskapet i 2020, skal være kvinner.

 

 

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS