Du er her

  • Hjem
  • /
    Hareide møter Blindeforbundet om elsparkesykler

Hareide møter Blindeforbundet om elsparkesykler

NYHET: Etter at Blindeforbundet lenge har vært blant dem som har uttrykt fortvilelse over problemer knyttet til uregulert bruk av elsparkesykler, skal forbundet i morgen i et møte om saken med samferdselsminister Knut Arild Hareide.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Samferdselsministeren sier i en epost til pressen i ettermiddag at «elsparkesyklene gir en helt unik mobilitet, og er et godt supplement til kollektivtransporten», men han tilføyer:

«De har imidlertid medført til dels store utfordringer i bybildet. Det har skjedd mange ulykker, og elsparkesyklene har skapt farlige situasjoner for andre trafikanter. Spesielt har de skapt problemer for blinde og svaksynte.»

Hareide sier seg opptatt av at elsparkesykler ikke skal være til hinder eller ulempe for øvrige trafikanter og at han ønsker å gjøre situasjonen bedre.

«Jeg ser fram til å møte Blindeforbundet og høre deres synspunkter på hvordan disse utfordringene bør løses sett fra deres ståsted», sier han før møtet i sitt departement i morgen formiddag.


 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS