Du er her

  • Hjem
  • /
    Takk for oss …

Takk for oss …

LITT AV HVERT: Gamle NSB-togdekorasjoner, den gamle NSB-appen, den gamle NSB-nettsiden og annet som er NSB-merket ble i dag formelt klarert for å gå over i historien.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

De mange protestene ble feid til side, en ekstraordinær generalforsamling i statlige NSB, Norges Statsbaner AS, vedtok den foreslåtte navneendringen til merkenavnet Vy og selskapsnavnet Vygruppen AS.

Et enstemmig styre inklusive ansattes representanter i NSB hadde jo ment at navneendringen var et riktig steg å ta, argumenterer samferdselsminister Jon Georg Dale, som i praksis utgjør generalforsamlingen.

Staten ved Samferdselsdepartementet forblir eier av virksomheten, som omfatter persontogvirksomhet, bussvirksomhet og mer i tillegg.

Virksomhetens godstogaktivitet unntas fra navneendringen, den skal fortsatt hete CargoNet.

Den daglige ledelsen i virksomheten skriver i en pressemelding i dag at NSB og bussvirksomhetsnavnet Nettbuss i praksis skal erstattes av det nye navnet 24. april.

«Da blir NSB sin app og nettside erstattet med Vy-appen og vy.no og arbeidet med å endre utseende på busser, tog og bybiler starter. Medarbeidere får nye uniformer til høsten. Mot slutten av året vil det være mulig å kjøpe buss- og togbillett på samme sted», skriver ledelsen.

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS