Du er her

  • Hjem
  • /
    Tiltak for et bedre miljø

Transportsektoren:

Tiltak for et bedre miljø

Noen miljøtiltak innen transportsektoren gir bedre effekt enn andre, og så gjelder det naturligvis å velge smart …

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

En hjelp til smarte valg kan finnes på nettstedet Tiltakskatalog for transport og miljø, som redigeres av Transportøkonomisk institutt (TØI) og nå er oppdatert med ny layout og forbedret søkefunksjonalitet.

Det er også utvidet med nye tiltaksbeskrivelser og har dessuten har fått adressen tiltak.no

Her finnes oppsummert og relativt lett tilgjengelig kunnskap – med referanser til grunnlagsdokumenter – om effekter av ulike miljøtiltak, eksempelvis parkeringsordninger.

Nettstedet er «ideelt for deg med lite tid og som samtidig ønsker å være faglig oppdatert», ifølge TØIs flagging av nyheten.

TØI poengterer at nettstedet er spesielt myntet på fagfolk som arbeider med transport og miljø i kommunene, men at det benyttes også av andre, journalister inkludert.

Katalogen er et samarbeid mellom TØI, andre forskningsmiljøer og Statens vegvesen. Mens TØI har redaktøransvaret, er Statens vegvesen den tyngste finansielle bidragsyteren.

 

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS