Du er her

  • Hjem
  • /
    Vedvarende bråk om Heathrow-rullebane

Vedvarende bråk om Heathrow-rullebane

LITT AV HVERT: Den britiske regjeringens ja denne uken til en gjennom mange år omstridt tredje rullebane på London-storflyplassen Heathrow, ledsaget av en anmodning om at Parlamentet snart sier det samme, betyr ikke at motstanderne gir etter i stillhet.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Ett eksempel på at spetakkelet vedvarer:

Simon Jenkins, spaltist i avisen The Guardian, skriver i dag at regjeringens ja-beslutning «må være den verste beslutningen som er tatt av en britisk regjering i moderne tider.»

At regjeringen – som inkluderer tidligere motstandere mot rullebanen – nå lover nye flytilbud internt i Storbritannia og forbedrede transportmuligheter for passasjerer og gods mellom Storbritannia og verden for øvrig, foruten mange nye arbeidsplasser tilknyttet flyplassen, har definitivt ikke dempet alle gemytter.

Blant dem her i Norge som trolig vil følge med i sakens videre utvikling er folk som er for og andre som er imot en tredje rullebane på Norges hovedflyplass på Gardermoen …

Beslektet lesing:

En fransk seier for flyplassmotstandere

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS