Du er her

  • Hjem
  • /
    4,1 milliarder mer

4,1 milliarder mer

Samferdselssektoren får en minihåndfull milliarder kroner mer til disposisjon neste år enn den har i år, ifølge regjeringens forslag til statsbudsjett for 2018.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Ifølge budsjettforslaget, som ble offentliggjort i formiddag, bør det for kommende år bevilges 67,5 milliarder kroner over samferdselsbudsjettet, opp 4,1 milliarder kroner, eller 6,5 prosent, fra saldert budsjett 2017.

Dermed bidrar regjeringen ifølge samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen til «sysselsetting, økt konkurransedyktighet for næringslivet og til å knytte landet tettere sammen.»

Budsjettforslaget viser i Solvik-Olsens øyne at «Nasjonal transportplan ikke bare er en ambisjon, men en plan regjeringen nå er godt i gang med å følge opp.»

Mye stoff om budsjettforslaget finnes på Samferdselsdepartementets nettsider.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS