Du er her

80 milliarder til samferdselen

NYHET: Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2021, offentliggjort i formiddag, gir vel 80 milliarder kroner til samferdselsformål, opp fra vel 74 milliarder kr i vedtatt budsjett for 2020 – vel å merke før Stortinget bevilget mer som følge av koronaepidemien.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

I de 80 milliardene til samferdselsminister Knut Arild Hareides arbeidsområde inngår vel 36,3 mrd. kr til veiformål, forsiktig ned fra vel 36,7 mrd. året før, og vel 31,9 mrd. kr til jernbaneformål, kraftig opp fra nær 26,8 mrd. året før.

«Vi bygger vei og bane i et høyt tempo», sier samferdselsminister Hareide. «Det bidrar til å skape arbeidsplasser i hele landet. Det er viktig i en tid der vi skal ta Norge ut av koronakrisen.» 

Utgifter fordelt på programkategorier, her i et klipp fra budsjettdokumentene:

Les mer om Samferdselsbudsjettet

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS