Du er her

  • Hjem
  • /
    Enda en forstørret flyplass

Enda en forstørret flyplass

LITT AV HVERT: Få måneder etter at Oslo lufthavn Gardermoen fremsto i sterkt forstørret utgave, gjør Bergen lufthavn Flesland det samme.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Et mindre prosjekt, dette på Vestlandet, enn det som ble gjennomført på Østlandet, men litt av en milepælpassering for luftfarten i Norge fant ikke desto mindre sted da statsminister Erna Solberg i dag foretok den offisielle åpningen av en ny terminal og dermed en større og flottere flyplass ved Bergen.

«Nå som flyplassen har fått doblet kapasiteten, har vi fått en stor internasjonal flyplass hele Vestlandet kan være stolte av», sa statsministeren.

«Dette er et statlig prestisjeprosjekt som har åpnet i rute og på budsjett», poengterte hun og tilføyde at Avinor, landets store flyplasseier, «har god grunn til å være stolte av jobben som har vært gjort».

Flyplassen fremstår nå med kapasitet til å håndtere rundt 10 millioner passasjerer årlig – for øvrig ikke lenge etter at Bergens bybane fremsto som forlenget frem til flyplassen.

Aslak Sverdrup, den lokale lufthavndirektøren, sa i dag at «vi tilbyr nå enda bedre fasiliteter til flyselskapene og de reisende. Forhåpentligvis betyr det også flere direkteruter til de store og viktigste reisemålene i inn- og utland.»

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS