Du er her

  • Hjem
  • /
    Enda flere folk i luften

Enda flere folk i luften

Ikke alle liker at folk reiser mye med fly, men Avinor selv ytrer glede over enda en månedsstatistikk som viser økt passasjertrafikk via det statlige konsernets lufthavner.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

De nye tallene, publisert av Avinor i dag, forteller at 4,87 millioner passasjerer i august reiste via de 45 norske Avinor-lufthavnene, opp 4,7 prosent fra 4,65 millioner passasjerer i samme måned i fjor.

Oslo Lufthavn Gardermoen var med en vekst på syv prosent blant dem som bidro sterkt.

I årets første åtte måneder reiste i alt vel 35 millioner passasjerer via Avinor-lufthavnene, opp 4,6 prosent fra januar–august i fjor.

«2017 ligger an til å bli et solid år trafikkmessig, mye takket være en stor økning utenlandske passasjerer inn til Norge. Dette viser hvor viktig Avinors lufthavnnettverk og ikke minst flyselskapenes rutetilbud er for næringsliv og turisme til Norge», sier Avinors konsernsjef, Dag Falk-Petersen.

«Dette gir oss selvsagt motivasjon til å fortsette det gode arbeidet som er nedlagt i utviklingen og driften av våre lufthavner», tilføyer han.

Transferpassasjerer er inkludert i Avinors passasjertall. Fra og med 2014 inngår også spedbarn, opptil to år gamle, i tallene.  

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS