Du er her

  • Hjem
  • /
    Farlige situasjoner på Helsingfors’ flyplass

Farlige situasjoner på Helsingfors’ flyplass

LITT AV HVERT: Etterforskning i statlig regi er i gang etter to farlige situasjoner på Helsingfors’ hovedflyplass denne måneden, melder flyplasseieren Finavia.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Den første situasjonen oppsto 23. januar, da et fly skal ha fått klarsignal fra flykontrollen til å kjøre ut på et område der tre snøryddingskjøretøyer skal ha hatt tillatelse til å befinne seg.

Den andre situasjonen oppsto 24. januar, da et fly skal ha vært på vei uten tillatelse til en rullebane der et annet fly skal ha hatt klarsignal til å lande.

Juha-Pekka Pystynen, nestsjef og ansvarlig for risikostyring i Finavia, betegner de to situasjonene som «alvorlige» og ser det som viktig at de blir grundig etterforsket.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS