Du er her

  • Hjem
  • /
    Noe å skilte med for Norwegian

Noe å skilte med for Norwegian

LITT AV HVERT: Ikke pene svingninger på børsen, negative økonomiske resultater, spekulasjoner om mulige nye eiere … Norwegian har slitt mye i det siste, men ytrer i dag begeistring over å ha bitt seg godt fast i New York-området.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Målt i antall passasjerer fremsto Norwegian som det største ikke-nordamerikanske flyselskapet i New York-området i 2018, ifølge statistikk fra Port Authority of New York & New Jersey, melder flyselskapet i dag.

Med drøye to millioner passasjerer fløyet til og fra storbyområdet i fjor, la Norwegian store selskaper som British Airways, Emirates og Lufthansa bak seg.  

«Å være en så tung aktør i et marked der konkurransen er så hard er en stor anerkjennelse av vårt produkt», sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos.

Blant lufthavnene som inngår i tellingen er John F. Kennedy Airport, Newark Liberty International, LaGuardia og Stewart International.

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS