Du er her

  • Hjem
  • /
    En folkets tommel opp for veiprising

En folkets tommel opp for veiprising

LITT AV HVERT: Godt over en halvdel av landets befolkning mener at veiprising bør erstatte noen eller samtlige av dagens bilavgifter, ifølge en undersøkelse utført for Bilimportørenes Landsforening (BIL).

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Med henvisning til undersøkelsen, som er utført av Kantar, melder BIL at 53 prosent er positive til veiprising, at åtte prosent ser det eksisterende avgiftssystemet som bedre og at 22 prosent mener veiprising ikke bør innføres av hensyn til personvernet.

«Jeg er litt overrasket over at så mange er positive til veiprising», sier direktør Erik Andresen i BIL, og han tilføyer:

«Det har ikke vært noen bred debatt om dette spørsmålet ennå, men folk virker veldig opplest på saken. Det er svært få som ikke har tatt stilling til temaet.»

 

Aktuell lesing:

Veiprising i Norge – slik bør prisene reguleres

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS