Du er her

  • Hjem
  • /
    En ikke ufarlig jernbane

En ikke ufarlig jernbane

LITT AV HVERT: Tre personer omkom og én ble alvorlig skadd i 13 ulykker på jernbanenettet i månedene januar–august i år, ifølge foreløpige tall offentliggjort av Jernbanetilsynet.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Tilsynet presiseres at ytterligere fem ulykker utredes og at et endelig fastslått antall jernbaneulykker dermed kan bli høyere.

Den nå offentliggjorte statistikken viser at to personer omkom «på planovergang og én ved påkjørsel i sporet», dessuten at den alvorlig skadde var jernbaneansatt.

Tilsynet forklarer at «en jernbaneulykke er en hendelse som enten forårsaker død eller alvorlig personskade, eller betydelig skade på materiell, spor, andre installasjoner eller ytre miljø, eller omfattende trafikkforstyrrelser.»

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS