Du er her

  • Hjem
  • /
    En uteblitt togreise – og et motorstopp

En uteblitt togreise – og et motorstopp

LITT AV HVERT: At toget ikke går helt som planlagt, er et fenomen som kan ramme den jevne kvinne og mann – og en samferdselsminister.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen har denne uken styrket sine faglige kunnskaper ved å leve seg inn i livet på Nordlandsbanen, der han ifølge programmet skulle reise med både persontog, godstog og lastetraktor. Men programmet forløp ikke helt programmessig:

Bane NOR, det statlige foretaket med ansvar for jernbaneinfrastrukturen, melder at «tekniske problemer gjorde at turen med godstog måtte utgå, og heller ikke etappen med Bane NORs arbeidsmaskin fra Bodø til Fauske gikk helt som planlagt - lastetraktoren fikk nemlig motorstopp på Oteråga.»

Men, OK, løsninger ble funnet, for som Bane NORs områdedirektør Thor Brækkan sier:

«Vi fikk ‘kapret’ bilen til togekspeditøren på Oteråga, slik at ministeren greide å holde programmet sitt videre uten altfor store forsinkelser. Vi er en stor takk skyldig for dette.»

Brækkan tilføyer:

«Med andre ord ble vi nødt til å improvisere litt flere ganger på turen, men vi kom i mål uten at dette fikk store konsekvenser for opplegget. Og vi fikk jo demonstrert at vi er en operativ organisasjon med god evne til å håndtere uforutsette hendelser.».

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS