Du er her

  • Hjem
  • /
    Et bidrag til et grønt Oslo

Et bidrag til et grønt Oslo

LITT AV HVERT: Tre næringslivsaktører – gjenvinningsselskapet Ragn-Sells, logistikkleverandøren Bring (under Postens paraply) og eiendomsselskapet KLP Eiendom – har sammen lansert et transportprosjekt som er ment å bidra til «mindre utslipp, mindre støy, mindre trafikk» i Oslo.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Prosjektet, som de kaller «Elskede by», går ut på at kjøretøyer som el-varebil og el-varesykkel skal transportere pakker og gods til kunder i hovedstadens sentrum – og ta med seg avfall ut.

Konseptet er tidligere satt i drift i Stockholm, ifølge de tre Oslo-aktørene «med suksess.»

Prosjektet i Oslo skal ha en samlastingssentral i kjelleren til Postens tidligere brevsenter i Biskop Gunnerus gate, en eiendom som nå tilhører KLP.

Raymond Johansen, byrådslederen, og Lan Marie Nguyen Berg, byråden for miljø og samferdsel, var til stede under en presentasjon av prosjektet i dag.

Johansen fant det «svært gledelig å se at tre store næringslivsaktører går sammen for å redusere trafikken og bidra til at Oslo-luften blir renere.»

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS