Du er her

  • Hjem
  • /
    Et bidrag til et renere Trondheim-miljø

Et bidrag til et renere Trondheim-miljø

LITT AV HVERT: To næringslivsaktører –  gjenvinningsselskapet Ragn-Sells og post- og pakkedistributøren Posten/Bring – går i fellesskap inn for å skape et renere bymiljø i Trondheim.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Med utgangspunkt i det omseggripende konseptet «Elskede by», tidligere tatt i bruk i Stockholm og Malmö og Oslo, skal de to se til at miljøvennlige kjøretøyer bringer pakker inn i byen og dernest tar med seg avfall ut av byen.

Dette skal gi reduserte utslipp, redusert støy og redusert trafikk – i sum en renere by.

Partene bebuder at el-varesykler og el-varebiler vil prege Trondheims bybilde i løpet av våren.

Trondheims versjon av «Elskede by» ble offisielt åpnet i dag av Jørn Arve Flått, lederen i den lokale miljø- og næringskomiteen.

Trondheims ordfører, Rita Ottervik, viste i denne anledning til ambisjoner om å gjøre byen ledende hva klima- og miljøsatsing angår.

«For å klare det er vi avhengig av å ha næringslivet med på lag», sa Ottervik. «Vi er derfor glad for at store aktører går for å redusere trafikken og bidra til at lufta i byen blir renere.»

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS