Du er her

  • Hjem
  • /
    Forslag til NTP-prioriteringer levert

Forslag til NTP-prioriteringer levert

LITT AV HVERT: Etater og virksomheter under Samferdselsdepartementet har overlevert departementet sine ulike forslag til hvordan ressursbruken i Nasjonal transportplan (NTP) for årene 2022–2033 bør prioriteres.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Det er Avinor AS, Jernbanedirektoratet, Bane NOR, Kystverket, Nye Veier AS og Statens vegvesen som på oppdrag fra departementet har levert forslagene.

«Disse forslagene, som blir sendt på høring, er en viktig del av det faglige grunnlaget for arbeidet med en strategisk transportplan», sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

Mens forslagsstillerne nå har tatt for seg prioritering av ressurser, har de i andre deloppdrag fra departementet fått i oppgave å utarbeide andre innspill til NTP-en. Mer om oppdragene på regjeringen.no/NTPoppdrag

Svarene på alle deloppdragene skal samlet utgjøre etatene og virksomhetenes faglige innspill til NTP-en, som ifølge timeplanen skal legges frem før påske neste år.

 

 

 

 

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS