Du er her

  • Hjem
  • /
    Ja, minister, vi kan gi deg mer for pengene …

Ja, minister, vi kan gi deg mer for pengene …

LITT AV HVERT: Etter at samferdselsministeren i januar ba store aktører i samferdsels-Norge om å få mer for pengene, har han i dag mottatt innspill som viser at, ja, det det kan han få.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Innspillene til samferdselsminister Jon Georg Dale er levert av Vegdirektoratet, Nye Veier, Jernbanedirektoratet, Kystverket og Avinor.

De fem innspillene blir av ministeren sett som viktige i arbeidet med Nasjonal transportplan (NTP) for perioden 2022–2033.

Dale poengterer i en pressemelding i ettermiddag at det ikke er noen fasit han har mottatt, men at innspillene «gir oss et bilde av hvilke muligheter som finnes når vi nå skal jobbe frem en ny, god Nasjonal transportplan.»

Et eksempel fra de nye innspillene:

Statens vegvesen Vegdirektoratet mener det er mulig å kutte kostnader med 100 milliarder kroner på 120 prosjekter som i dag har en samlet anslått prislapp på rundt 600 milliarder kroner.

 

Aktuell lesing:

Gi meg mer for pengene …

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS