Du er her

  • Hjem
  • /
    Noe annet enn de vanlige bensinstasjonene

Noe annet enn de vanlige bensinstasjonene

LITT AV HVERT: Hvordan sørge for at transportsektoren får effektiv tilgang til alternative drivstoffer for kjøretøyer og skip? Samferdselsdepartementet søker nå synspunkter og vurderinger fra markedsaktører og andre som kan bidra til gode løsninger.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Departementet er åpent for skriftlige innspill, men inviterer i tillegg til et åpent «innspillsmøte om infrastruktur for alternative drivstoff i transport» i Oslo 17. april.

Dette skjer som ledd i regjeringens arbeid med en nasjonal plan for infrastruktur for den aktuelle typen drivstoffer – som elektrisitet, hydrogen, gass og biodrivstoff. Planen skal fremlegges kommende høst.

Den skal ifølge departementet «dekke alle former for transport, med fokus på veg- og sjøtransport og samsvare med måltallene og ambisjonene i Nasjonal transportplan 2018-2029.»

Regjeringen ser for seg at utbygging av den aktuelle infrastrukturen blir markedsdrevet, men at offentlig støtte medvirker i en kortest mulig tidligfase.

Den bebudede planen vil ifølge departementet «legge stor vekt på innspill fra markedsaktører om forretningsmodeller og kommersielle muligheter.»

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS