Du er her

  • Hjem
  • /
    Strid om veidriftskontrakt

Strid om veidriftskontrakt

LITT AV HVERT: Statens vegvesen og selskapet Veidrift AS leverer motstridende påstander angående god gjennomføring eller ikke av en driftskontrakt som gjelder veidriftsarbeid i Vestfold nord.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

I en pressemelding i formiddag melder Vegvesenet at etaten hever kontrakten med Veidrift, forklart med «mangelfull gjennomføring», mens Veidrift i en påfølgende pressemelding slår tilbake med at «Veidrift mener kontrakten er oppfylt.»

Vegvesenet mener at driften av det aktuelle veinettet ikke er blitt «nevneverdig bedre» etter at etaten oversendte Veidrift et hevingsvarsel i november.

Mens Vegvesenet skriver at «Veidrift ikke jobber systematisk og planmessig ved gjennomføringen av kontrakten», fremfører selskapet selv at det «har rettet opp i de manglene som ble påpekt i varselet.»

Vegvesenet mener også at «Veidrift ikke har etterlevd bestemmelsene om lønns- og arbeidsvilkår», mens selskapets oppfatning er at «kontraktens krav også her er etterlevd.»

Veidrift mener å sitte på dokumentasjon som viser at Vegvesenet «driver grovforskjellsbehandling av Veidrift sammenlignet med andre entreprenører i regionen» og melder at det ikke vil «by på flere drift- og vedlikeholdskontrakter før kontraktsregimet til Statens vegvesen endrer seg og blir mer forutsigbart.»

 

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS