Du er her

  • Hjem
  • /
    Vinterforberedelser

Vinterforberedelser

LITT AV HVERT: Etter en sommer da elsparkesykkelen for alvor begynte å gjøre seg gjeldende her i landet, ligger det an til vinterkjøring med det populære fremkomstmiddelet – om enn i et begrenset omfang.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

En av de konkurrerende elsparkesykkelutleierne, Circ, melder at selskapets antall elsparkesykler i Oslo vil bli redusert, at de som fortsatt tilbys vil ha vinterdekk – og at de kan bli satt helt ut av spill under spesielt vanskelige vinterforhold.

Emil Åkesson, nordisk sjef i Circ, sier at selskapet har utviklet en funksjon «som gjør at vi kan deaktivere alle elsparkesykler vi har ute i gatene, med ett enkelt knappetrykk, hvis vi opplever at værforholdene gjør det for risikabelt å kjøre.»

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS