Du er her

  • Hjem
  • /
    Annerledes postpakkelevering

Annerledes postpakkelevering

NYHET: Ved hjelp av smarttelefon og bluetooth skal folk kunne hente ut pakker fra bokser utplassert på steder der mange mennesker ferdes, melder Posten Norge.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Posten opplyser at det i en første omgang skal utplasseres 3000 batteridrevne pakkebokser på tusen steder rundt om i Norge, eksempelvis i boligområder, kjøpesentre, studentbyer og på trafikknutepunkter.

«Pakkeboksene vil stå sentralt i vårt arbeide med å gjøre det enkelt for våre kunder å hente pakker som bestilles på nett», sier Postens konsernsjef, Tone Wille. 

«De kan stå utendørs og trenger ikke strøm eller internett-tilkobling. De leveres i moduler som gjør det enkelt å skalere kapasiteten etter lokale behov.»

Boksene skal leveres av danske SwipBox, under en avtale som muliggjør levering av flere enn de 3000 boksene.

Sjefen i SwipBox, Jens Rom, takker for den norske tilliten ved å betegne Posten Norge som «et av verdens mest innovative postselskaper.»
 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS