Du er her

  • Hjem
  • /
    Danske bilister får et ord med i laget

Hvordan få dem til å respektere fartsgrensene:

Danske bilister får et ord med i laget

En side av saken er hva byråkrater og politikere kan finne på, og så kan en annen side av saken bli synlig hvis mannen i gaten får et ord med i laget …

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

I Danmark er Vejdirektoratet i ferd med å plukke ut 10 bilister i København-området til å delta i en testgruppe der deltagerne skal uttale seg om ulike muligheter til å få farten ned til maksimalt tillatt nivå.

Vejdirektoratet forklarer at det for tiden arbeider med nye ideer til hvordan man kan få bilister til å respektere lokale fartsbegrensninger eksempelvis i farlige veikryss, i svinger og der veiarbeider pågår. Og som direktoratet skriver:

«For å finne frem til de aller beste ideene, er det viktig å komme helt tett inn på trafikantene og finne ut hva de tenker og mener.»

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS