Du er her

  • Hjem
  • /
    En ledig stilling i Paris

Det dreier seg om transport:

En ledig stilling i Paris

Kanskje finnes det en og annen norsk kvinne eller mann som kunne ønske seg lederstillingen i International Transport Forum (ITF) …

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

ITF-logoParis-baserte ITF – den mellomstatlige organisasjonen som har 57 medlemsland og er tilknyttet OECD – søker ny generalsekretær, og her hjemme oppfordrer Samferdselsdepartementet «godt kvalifiserte norske kandidater» til å søke.

ITF arbeider, slik departementet formulerer det, «for å øke forståelsen for transportsektorens rolle innen økonomisk vekst, bærekraftig utvikling og sosial inkludering.» 

Organisasjonen arrangerer årlig en stor forsommersamling i Leipzig, der ministre og andre med interesser innen den globale transportsektoren – som bransjefolk, forskere og organisasjonsfolk – normalt stiller opp i hundretalls til et program som inkluderer foredrag, presentasjoner, debatter og sosiale sammenkomster.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS