Du er her

  • Hjem
  • /
    En samlet dansk sykkel-stemme

En samlet dansk sykkel-stemme

NYHET: Ulike ekspertgrupper og nettverk som har talt syklismens sak i Danmark blir nå samlet i det nye Cykelrådet, melder Vejdirektoratet, som forklarer at dette skal sikre en mer målrettet fokusering på syklismen i landet.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Marianne Foldberg Steffensen, sjef for trafikksikkerhet og sykling i Vejdirektoratet, sier at rådet skal sikre fortsatt utveksling av sykkelfaglig viten og skape grunnlag for at direktoratets innsats på sykkelområdet skjer i forståelse med interessentene.

Danmarks transportminister, Benny Engelbrecht, ser behov for et slagkraftig rådgivende organ som kan bidra til å gjøre Danmark til «et enda bedre sykkelland.»

«Som selvutnevnt sykkelminister er jeg derfor glad for at Vejdirektoratet nå sikrer at vi får en samlet sykkelstemme fremfor de mange mindre organer», tilføyer Engelbrecht.
 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS