Du er her

  • Hjem
  • /
    En stor elektrisk lastebil

En stor elektrisk lastebil

NYHET: Det er blitt henimot hverdagslig at en eller annen aktør her i landet tar i bruk et grønnpreget nyttekjøretøy, men ikke mer hverdagslig enn at statsministeren fant det på sin plass å overvære et nytt i rekken av slike tilfeller.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Hun, Erna Solberg, var der da transport- og logistikkselskapet Schenker markerte at det i Oslo tar i bruk hva det beskriver som «Norges første serieproduserte 16-tonns elektriske lastebil», en Volvo.

Selskapet har fra før av andre eldrevne kjøretøyer, inklusive varebiler og varesykler, i Oslo. Det har klart uttalte ambisjoner om å gå videre med elektrifiseringen, dels ved hjelp av flere lastebiler.

Schenkers satsing på grønn varedistribusjon i Oslo støttes av den statlige pengeutdeleren Enova, som arbeider for at Norge skal bli for et lavutslippssamfunn å regne.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS