Du er her

  • Hjem
  • /
    En veiåpning – i nord

En veiåpning – i nord

NYHET: Innimellom de for tiden ganske hyppige veiåpningene sør i landet, stakk i dag en veiåpning i nord seg inn i bildet.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Det var 30 kilometer av nye E6 Helgeland sør, med fartsgrense på 90 km/t, som fikk oppmerksomhet i dag.

Hverken konge, statsminister eller samferdselsminister sto for den offisielle åpningen; den oppgaven tok statssekretær Ingelin Noresjø seg av.

Men samferdselsminister Knut Arild Hareide sørger for å få et ord med i laget, han også, om enn på avstand. I en pressemelding minner han om dette:

«E6 er hovedfartsåren gjennom Norge, og selve ryggraden i ferdselen mellom sør og nord. At vi nå har fått åpnet hele 30 kilometer med ny vei på Helgeland er viktig for innbyggerne lokalt på Helgeland, men også for store deler av Nordland og alle som reiser mellom Nord- og Sør-Norge.»

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS