Du er her

  • Hjem
  • /
    Enda et logistikksenter

Enda et logistikksenter

LITT AV HVERT: I og med åpningen av Logistikksenter Vestfold, som ligger i Sandefjord kommune, kan Posten Norge fastslå at nummer 14 i konsernets påtenkte nettverk av 18 nye logistikksentre rundt om i landet er på plass.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Posten Norges konsernsjef Tone Wille poengterte ved åpningen i dag at senteret, som skal brukes av Posten Norge-enhetene Posten og Bring, ligger i et område hvor mange bedrifter satser på netthandel.

«De har behov for raske, miljøvennlige og gode logistikktjenester. Dyktige medarbeidere, et moderne pakkeanlegg og gode distribusjonsløsninger skal sørge for at de får det», sa hun.

Innen utgangen av 2020 skal samtlige 18 nye sentre være på plass.

Vel 250 medarbeidere er tilknyttet Logistikksenter Vestfold. Rundt fem millioner pakker og 40 000 tonn gods ventes årlig å passere senteret, som har en egen seksjon for håndtering av temperert gods.

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS