Du er her

  • Hjem
  • /
    EU-kommisjonen planlegger for mer hjemmearbeid

EU-kommisjonen planlegger for mer hjemmearbeid

NYHET: EU-kommisjonen planlegger å stenge halvparten av sine 50 kontorbygninger i Brussel de kommende 10 årene, til fordel for mer hjemmearbeid og et redusert klimaavtrykk, melder publikasjonen Politico.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Politico poengterer at mens det planlegges en halvering av antallet bygninger, er det snakk om bare 25 prosents reduksjon av kontorkvadratmeter, fra rundt 780 000 kvm til 580 000 kvm, forklart med sammenslåing av avdelinger i mer romslige bygninger.

Planene kan i Politicos vurdering sees som et tegn på hvor sterkt pandemien har forandret manges vurderinger av fremtidige arbeidsforhold.

Ifølge Kommisjonen har en undersøkelse vist at et stort flertall av dens ansatte vender tommelen opp for en fremtid med hjemmearbeid to–tre dager i uken.
 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS