Du er her

  • Hjem
  • /
    Flinke og mindre flinke flyselskaper

Heathrow miljø-rangerer:

Flinke og mindre flinke flyselskaper

LITT AV HVERT: Noen av flyselskapene som benytter Londons storflyplass Heathrow scorer klart bedre enn andre på å begrense støy og miljøfiendtlige utslipp i flyplassområdet. Nå offentliggjør Heathrow en liste over de flinke og mindre flinke.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Skandinaviske SAS og finske Finnair kommer ganske pent ut på listen, som toppes av hjemmebaneselskapet British Airways, vel å merke når selskapets langdistanseflyvninger holdes utenfor.

Israelske El Al kommer dårligst ut av 50 rangerte selskaper på listen, Fly Quiet and Clean League Table, som skal oppdateres for offentliggjøring hvert kvartal.

Den første listen gjelder dette årets tre første måneder. Rangeringen skal skremme og oppmuntre og inngår i flyplassens omfattende satsing på å fremstå som grønn og ren.

Heathrow, en av verdens travleste flyplasser, redegjør på sine nettsider for hvordan rangeringsarbeidet utføres.

 

Rangering, januar–mars 2017

  

 

 

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS