Du er her

  • Hjem
  • /
    Gradvis i retning av grønn britisk transport

Gradvis i retning av grønn britisk transport

Den britiske regjeringen poengterer enda en gang at den er innstilt på å få ned utslippene i transportsektoren.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

En stor del av en offentlig britisk investeringspakke skal brukes til renere busser og taxier. Foto: F. Dahl.Regjeringen tar sikte på at «nesten alle biler og varebiler skal være nullutslippskjøretøyer innen 2050», poengterer Department for Transport i en nyhetsmelding der departementet fastslår at en investeringspakke på 290 millioner pund til støtte for lavutslippskjøretøyer er på trappene.

To av de store satsningsområdene: 150 millioner pund skal brukes til renere busser og taxier, og 80 millioner pund skal gå til utbygging av ladesteder for elkjøretøyer.

«Vi er absolutt innstilt på å redusere karbonutslippene fra transporten som en del av vårt løpende engasjement for å håndtere klimaforandringene», kommenterer transportminister Chris Grayling.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS