Du er her

  • Hjem
  • /
    Hedret for godt arbeid med trafikksikkerheten

Hedret for godt arbeid med trafikksikkerheten

LITT AV HVERT: 2020-utgaven av Samferdselsdepartementets trafikksikkerhetspris «Årets trafikksikkerhetskommune» er tildelt Rollag i Viken fylke.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Rollag, med ordfører Viel Jaren Heitmann i spissen, høstet lovord da samferdselsminister Knut Arild Hareide fredag overrakte prisen, som er på en million kroner.

«Kommunen er et godt forbilde og viser at målrettet innsats over tid gir gode resultater», sa Hareide.

Rollag ligger nord for Kongsberg og skilter med vel 1400 innbyggere.

Statens vegvesen administrerer prisprosessen, mens fylkeskommunene foreslår kandidater til prisen. I år mottok Statens vegvesen syv forslag. 

I juryen sitter representanter fra Samferdselsdepartementet, Justisdepartementet, Statens vegvesen, Politidirektoratet, Utrykningspolitiet, Helsedirektoratet, Trygg Trafikk og Statens havarikommisjon for transport.

Tidligere vinnere av prisen: Nøtterøy i 2012, Austrheim og Lindås delte prisen i 2013, Bodø i 2014, Alta i 2015, Ski i 2016, Kvinesdal i 2017, Fredrikstad i 2018, Nord-Aurdal i 2019.
 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS