Du er her

  • Hjem
  • /
    Magnus Steigedal, ny sjef i Vegtilsynet

Magnus Steigedal, ny sjef i Vegtilsynet

NYHET: Magnus Steigedal er 41 år gammel, har en variert karriere bak seg og er nå ansatt som ny sjef i den statlige enheten Vegtilsynet. 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Det Voss-baserte Vegtilsynet har i oppgave å se til at Statens vegvesen og Nye Veier AS etterlever sikkerhetskravene på landets riksveier.

Steigedal får tittelen direktør, som forgjengeren Trude Tronerud Andersen fikk da hun i 2012 ble sjef for det da nyopprettede Vegtilsynet.

Den nye sjefen har to bachelor-grader, en i datateknikk og en i økonomi og administrasjon. 

Han har i tidligere år arbeidet som revisor, finanscontroller og IT-ingeniør i henholdsvis Ernst & Young, Sparebank1 Buskerud-Vestfold og Kongsberg Defence & Aerospace.

I de senere år har han vært blant annet økonomisjef og dernest rådmann i Ullensvang Herad.

«Det er et viktig og stort samfunnsoppdrag Magnus Steigedal har tatt på seg, og jeg er glad for at han har takket ja», sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.
 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS