Du er her

  • Hjem
  • /
    Nær en million daglige kollektivreiser

Oslo og Akershus:

Nær en million daglige kollektivreiser

Befolkningsvekst, kollektive transportmidler som er blitt mer attraktive … Det kan finnes mange forklaringer på at antallet kollektivreiser i Oslo og Akershus viste markant vekst i fjor.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Buss. FotoRuter, som administrerer kollektivtrafikken i de to fylkene, fremla i dag tall som viser en vekst i antall reisende på 4,7 prosent i 2015 målt mot antallet i 2014.

«Dette tilsvarer 15 millioner nye påstigninger, noe som betyr 41 000 flere reiser hver eneste dag i fjor!», skriver Ruter – med utropstegn, altså – i en pressemelding.

Det totale antallet kollektivreiser i Oslo og Akershus i fjor lyder på 341 millioner, ifølge de nye tallene. Ikke veldig langt under én million pr. dag, altså.

«Vi er godt fornøyd med fjorårets resultater», sier Ruter-sjefen, Bernt Reitan Jenssen.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS