Du er her

  • Hjem
  • /
    Voksende netthandel, Posten bygger ny terminal

Voksende netthandel, Posten bygger ny terminal

LITT AV HVERT: Utsikter til stadig mer netthandel og dermed flere pakker gis som forklaring på at Posten Norge skal bygge en ny terminal utenfor Kristiansand, til erstatning for den eksisterende lokale terminalen.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Tomt på 67 mål er innkjøpt like ved E18 i Lillesand kommune.

Den nye terminalen på 8000 kvadratmeter skal reises tre kilometer nord for dagens terminal og være klar til drift høsten 2021.

«Posten har hatt stor økning i antallet pakker de siste årene, noe som har gjort at dagens terminal i Kristiansand er blitt for liten», forklarer Posten i en nyhetsmelding, der det presiseres at det dreier seg om å ruste virksomheten til fremtidens netthandel.

Tone Wille, konsernsjefen i Posten Norge, poengterer at den nye terminalen skal innfri fremtidige krav til miljø og elektriske kjøretøy. «Posten skal være utslippsfri i alle våre bygninger og kjøretøy innen 2025», sier hun.

Rundt 130 medarbeidere som er knyttet til dagens terminal kan ifølge konsernsjefen se frem til «bedre arbeidsforhold både med hensyn til helse, miljø og sikkerhet.»

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS