Du er her

  • Hjem
  • /
    De vil dele kunnskap om kollektivtransport

De vil dele kunnskap om kollektivtransport

LITT AV HVERT: Oslo og Singapore skal ifølge en intensjonsavtale inngått i dag utveksle kunnskap om kollektivtransport.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Avtalen ble fra norsk side signert av Ruter, det offentlige administrasjonsselskapet for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus, og fra Singapores side av kollektivtransportmyndigheten Public Transport Council (PTC).

Signeringen fant sted under årets utgave av ITS World Congress, som arrangeres i Singapore.

Ruter skriver i en pressemelding at «avtalens formål er å øke utveksling av kunnskap og ekspertise mellom de to selskapene.»

Ruter-sjef Bernt Reitan Jenssen ser at noe av det avtalen gir ham og hans folk mulighet til, er «å utvide vår forståelse av teknikker som ‘dulting’, belønning og konkurranseelementer som vi ser i spillverdenen.»

Noe av det PTC-sjef Tan Kim Hong for sin del fremhever som viktig ved avtalen, er at «samarbeidet gir oss sjansen til å lære av Ruters erfaring med administrasjon av kollektivtransport og spesielt deres arbeid med nye trender på området.»

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS