Du er her

  • Hjem
  • /
    Den nye jernbanedirektøren

Den nye jernbanedirektøren

NYHET: Knut Sletta, fylkesdirektør for samferdsel i Viken, er i statsråd i dag ansatt som ny jernbanedirektør, melder Samferdselsdepartementet.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Sletta (54) er ansatt for et åremål på seks år og skal 1. september ta fatt på sin nye jobb som sjef i Jernbanedirektoratet.

Jobben ble ledig da jernbanedirektør Kirsti Slotsvik i november i fjor sa opp for å lede et utviklingsselskap i Ålesund. Senere har Marit Rønning vært fungerende jernbanedirektør.

«Knut Sletta har lang erfaring fra offentlig forvalting, blant annet fra samferdselssektoren rundt Oslo-området», sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

«Denne kompetansen gir ham en god og bred bakgrunn for å lede Jernbanedirektoratet, som skal utvikle jernbanen i Norge som en del av det samlede transportsystemet», tilføyer Hareide.

Sletta er samfunnsøkonom, utdannet ved ved Universitetet i Oslo.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS