Du er her

  • Hjem
  • /
    Jernbaneløft for London signalisert

Jernbaneløft for London signalisert

Det britiske transportdepartementet (DfT) og den lokale etaten Transport for London (TfL) har inngått et samarbeid som skal gi jernbanetilbudet i London og omkringliggende områder et solid løft.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Hyppigere avganger, økt kapasitet, mer samordnede takster, bedre reiseinformasjon, styrket regularitet, bedre harmoniserte korrespondanser … stikkordene for det som står på agendaen for årene fremover er mange.

London, Oslo …

Her dreier det seg altså om det britiske hovedstadsområdet – selv om stikkordene er til forveksling lik dem som benyttes av politikere og andre som arbeider for å forbedre jernbanetilbudet i eksempelvis det norske hovedstadsområdet.

DfT og TfL, som stiller seg åpne for innspill fra enkeltmennesker og andre berørte interesser, viser til at befolkningen i den britiske hovedstaden (Greater London, red. anm.) er ventet å vokse fra nå rundt 8,6 millioner til 10 millioner innen 2030 og til at sterk befolkningsvekst er ventet også i omkringliggende områder.

Jernbanens rolle

Et bedre jernbanetilbud er kritisk viktig for befolkning og næringsliv, poengterer samarbeidspartene.

samferdsel@toi.no

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS