Du er her

  • Hjem
  • /
    NTP, en sak for folket

NTP, en sak for folket

LITT AV HVERT: Mannen i gata så vel som profesjonelt interesserte skal via et «digitalt folkemøte» i kveld ha anledning til å fremme synspunkter på hva Nasjonal transportplan (NTP) for årene 2022–2033 bør inneholde.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Knut Arild Hareide, samferdselsministeren selv, står bak invitasjonen til møtet, der han fra klokken 18 skal opptre sammen med ledere i Avinor, Bane NOR, Jernbanedirektoratet, Kystverket og Statens vegvesen.

Folkemøtet om den kommende NTP-en, som skal fremlegges neste vår, skal kunne følges via både Facebook og nett-TV.

«Nasjonal transportplan handler om å gi folk en bedre og tryggere transporthverdag», sier samferdselsminister Hareide. «På grunn av korona-situasjonen er det vanskelig å møte folk ute på reiser, og derfor ber jeg om innspill fra folk flest gjennom et digitalt folkemøte.»

Samferdselsdepartementet tar imot innspill via epost (some@sd.dep.no) og kommentarfeltet på departementets Facebook-side. Departementet ser helst at innspill sendes inn på forhånd.

«Jeg vil kommentere og diskutere innspill og andre tema med mine etatsledere direkte under sendingen», sier Hareide, som fortsetter:

«NTP favner vidt, og jeg regner med at det vil også innspillene gjøre: Hva skal vi bygge nytt, hvordan skal vi best vedlikeholde det vi har, hvordan gjør vi transporten sikrere og mer miljøvennlig? Hvordan får vi lagt til rette for verdiskaping og bosetting over hele landet, og hvordan jobber vi mest mulig effektivt i sektoren og med størst mulig nytte for samfunnet?»

Deltagelse i folkemøtet via:

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS