Du er her

  • Hjem
  • /
    Nye trikker ennå ikke klare for passasjerer

Nye trikker ennå ikke klare for passasjerer

NYHET: Testingen av nye Oslo-trikker trekker i langdrag. Mye tyder etter hva Samferdsel forstår på at kjøring av en første ny trikk med betalende passasjerer om bord ikke vil finne sted før om opptil flere uker.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

I Sporveien, som er bestiller av de i alt 87 nye trikkene, får Samferdsel opplyst at de to første av trikkene fortsatt skal testes i byen om natten, at de senere skal testes på dagtid og at det så i en neste omgang vil være klart for en første tur med passasjerer.

Da den første av de nye trikkene sist høst ble presentert for offentligheten i vognhallen på Grefsen i Oslo, var det ventet at en første kjøring med passasjerer om bord ville finne sted i god tid før første halvår i år var omme.

De nye trikkene, som produseres i Spania, skal ifølge gjeldende timeplan ankomme Oslo litt etter litt, og meningen har lenge vært at alle skal være på plass i hovedstaden innen utgangen av 2024.
 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS