Du er her

  • Hjem
  • /
    Et stort tap av containere

Et stort tap av containere

NYHET: Rundt 1800 containere hadde røket i havet og hundretalls andre lå hulter til bulter om bord da et containerskip denne uken søkte havn i Kobe i Japan etter å ha vært utsatt for uvær i Stillehavet., underveis fra China til California.
 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn


Japanskflaggede «One Apus» var ifølge flere nyhetsmedier underveis fra China til California da skipet kom inn i uværet og mistet varer til en anslått verdi av over 50 millioner dollar. 

Noen titalls av de tapte containerne skal ha inneholdt last kategorisert som «farlig», inklusive fyrverkeri, batterier og flytende etanol.

Det skjer fra tid til annen at containerskip mister last i dårlig vær. Containertapet fra «One Apus» skal være blant de største i moderne maritim historie.
 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS