Du er her

  • Hjem
  • /
    Vel mange biler inn til Drammen havn

Vel mange biler inn til Drammen havn

NYHET: Drammen havn tjener gode penger som storhavn for bilimport til Norge, men ser nå at det på kort tid er blitt skipet inn flere biler enn havnen strengt tatt har kapasitet til å håndtere.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

I løpet av de seneste seks månedene er det ifølge havnedirektør Einar Olsen kommet inn oppunder 70 000 nye biler.

Han ser at dette sprenger gamle rekorder – og at det skaper plassproblemer, idet bilene ikke sendes videre ut i Norge i samme takt som de ankommer. 

«Nå er vi tvunget til å stable bilene så tett som mulig samt plassere et stort antall biler på områder som vi strengt tatt trenger til annen drift», sier Olsen. «I tillegg så må vi leie plass på arealer utenfor havnen.»

Olsen ser opphopningen av nye biler som en bekreftelse på at havnen har behov for fortgang i foreliggende utvidelsesplaner, planer som går på mer enn å få på plass flere jernbanespor i havneområdet.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS