Du er her

  • Hjem
  • /
    Jardar Andersen, prisvinner

DB Schenker Forskningspris 2016:

Jardar Andersen, prisvinner

Varelevering i byområdet – dette er et tema forsker Jardar Andersen ved TØI har arbeidet mye med, på tvers av landegrenser, og dette ble fremhevet da han i dag ble utropt som vinner av DB Schenker Forskningspris 2016.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Jardar Andersen ble i formiddag overrakt prisen av Michael Holmstrøm, adm. direktør i transport- og logistikktjenesteleverandøren DB Schenker. Foto: Harald Aas.Det skjedde under årets utgave av det store konferanse- og utstillingsarrangementet Transport & Logistikk, som holdes på Gardermoen nord for Oslo.

Andersen, en av forskningslederne ved TØI (Transportøkonomisk institutt), har hva varelevering i byer angår arbeidet tett sammen med TØI-forsker Olav Eidhammer, fjorårets vinner av den samme forskningsprisen.

Juryen som utpekte Jardar Andersen som årets vinner besto av Nigel Halpern (Høgskolen i Molde), Stein Erik Grønland (BI), Kjell Werner Johansen (TØI) og Jan Strandhagen (SINTEF). Prisen består av 50 000 kroner samt diplom.

LES OGSÅ:

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS